داغداغان                  


نام علمي:  Celtis australis


ميوه ­ي داغداغان شيرين، خوش طعم و خوش بو است و براي تسكين دل درد استفاده مي ­شود. ميوه ­ي گياه براي سرفه، تقويت معده، بند آوردن اسهال، پاك كردن و خشك كردن رطوبت­ ها مفيد است و از روغن آن براي تسكين سرفه استفاده مي ­شود. قرار دادن ضماد گرد شاخه­ ها و ريشه­ هاي آن به مدت 3 روز متوالي روي ورم هاي سفت باعث تحليل ورم ­ها مي ­شود.


نویسنده : مریم عیدی

 ۱۳۹۴/۱۱/۱۹ ه‍.ش.

 ۹:۳۰:۵۷