شکر تیغال             

 

نام علمی:Echinops cephalotes      


شکرتیغال پیله ­ای است که در اثر نیش حشره به برگ و شاخه گیاه تولید می­ شود.

جهت تسکین سرفه و درمان بیماری­ های دستگاه تنفسی از این گیاه استفاده می­ شود. خوردن آن باعث رفع خشونت سینه و دفع خلط می­ گردد و جهت صاف شدن صدا نیز مفید است. شکرتیغال پایین آورنده فشار خون است و برای افرادی که بیماری آسم دارند، مفید می ­باشد. جهت تسکین سرفه ­های شدید بهتر است شکرتیغال را همراه با سکنجبین در آب حل کرده و میل شود. زیاده روی در مصرف شکرتیغال باعث استفراغ می­ گردد.

شکرتیغال در دامنه کوه ها می­ روید.

نویسنده: مریم عیدی